Dé vagina-verjongingscréme

"Probeer het zelf en geniet van een strakkere vagina"

VAXS gebruiken

VAXS gebruiken

Breng eenmaal daags met de vingertoppen voldoende gel aan om de binnenste schaamlippen geheel mee in te wrijven. Wrijf de gel in over de beide schaamlippen en de ingang van de vagina.

Gebruik VAXS totdat u tevreden bent over het resultaat. Voor het beste resultaat adviseren wij u VAXS gedurende minimaal drie maanden te gebruiken. Vervolgens kunt u tijdelijk stoppen met het gebruik van de crème totdat u merkt dat de schaamlippen weer minder strak worden. U kunt dan weer beginnen met het gebruik van VAXS. U kunt de crème ook dagelijks blijven gebruiken ter ondersteuning.

Het effect van VAXS

U zult een prettig verkoelende tinteling ervaren die het weefsel van de schaamlippen zal doen samentrekken en verstevigen. Bij dagelijks gebruik over een periode van drie maanden zal het weefsel rond de labia en de anus zich blijvend verstevigen en de binnenste schaamlippen strakker tussen de buitenste schaamlippen gaan zitten. Heeft u last van irritatie of een andere aandoening van de huid, dan adviseren wij u te stoppen met het gebruik van VAXS en contact op te nemen met uw arts. Test een gedeelte van de huid voor gebruik.

VAXS is voor uitwendig gebruik. Bewaar VAXS koel en donker. Houd de crème buiten het bereik van kinderen.

Natuurlijke ingrediënten

Aqua, Glycerin, Aloe Vera, Algae, Chamomilla, Sencha, Grape Seed Extract, Quercus, Hamamelis, calendula, Persea Gratissima, Oleyl Erucate, Carbomer, Thriethanolamine, methylchloroisothiazolinone, Allantoin, Metha Peperitha Oil.

Alle ingrediënten in VAXS zijn 100% natuurlijk en grondig onderzocht. Hier volgen de belangrijkste ingrediënten en hun werking:

Chamomilla Chamomilla zorgt ervoor dat alles schoon en gedesinfecteerd blijft rondom de vagina.

Calendula Maakt de huid glad en zal geïrriteerde huid laten verdwijnen.

Carbomer Carbomer is één van de belangrijkste ingrediënten. Deze stof zal de vaginaspieren sterker laten worden en uit laten zetten.

Allantoin Allantoin is een product dat ook gevonden wordt in producten zoals shampoo en lippenstift. Het helpt tegen geïrriteerde huid.

Menta Peperitha Olie Menta Peperitha Olie verkoelt de huid en geeft een aangename geur af.

Voordelen van VAXS

  • Een strakke vagina
  • Schaamlippen trekken meer naar binnen
  • Steviger worden van de vagina wand
  • Meer gevoel tijdens de sex
  • Betere controle over de bekkenbodemspier