Dé vagina-verjongingscréme

"Probeer het zelf en geniet van een strakkere vagina"

Veelgestelde vragen leest u hier!

Algemene vragen over VAXS

Is VAXS geschikt voor iedereen?

VAXS is geschikt voor alle vrouwen met een leeftijd boven de 18 jaar. VAXS is bedoeld voor vrouwen die ontevreden zijn over hun schaamlippen. De binnenste schaamlippen zijn groter dan de buitenste of ze zijn niet strak genoeg meer. Houd de crème buiten het bereik van kinderen.

Is VAXS veilig? Zijn er eventuele bijwerkingen aan VAXS?

VAXS is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten welke geen negatieve bijwerkingen veroorzaken. Het gebruik van VAXS is volledig veilig en verantwoord. Heeft u last van irritatie of een andere aandoening van de huid, dan adviseren wij u te stoppen met het gebruik van VAXS en contact op te nemen met uw arts. Test de crème op een gedeelte van de huid voor gebruik.

Is het effect van VAXS blijvend?

Gebruik VAXS eenmaal daags totdat u tevreden bent over het resultaat. Voor het beste resultaat adviseren wij u VAXS gedurende minimaal drie maanden te gebruiken. Vervolgens kunt u tijdelijk stoppen met het gebruik van de crème totdat u merkt dat de schaamlippen weer minder strak worden. U kunt dan weer beginnen met het gebruik van VAXS. U kunt de crème ook dagelijks blijven gebruiken ter ondersteuning.

Hoe lang kan ik VAXS bewaren na het openen?

Na het openen kunt u VAXS twaalf maanden lang gebruiken. Daarna neemt de werking van het product af. U dient VAXS koel en donker te bewaren. Houd de crème buiten het bereik van kinderen.

Waar wordt VAXS gemaakt?

De natuurlijke ingrediënten van VAXS komen uit diverse delen van de wereld en worden in Nederland samengevoegd tot een goed product met een krachtige werking.

Wordt VAXS vergoed door mijn verzekering?

VAXS is geen geneesmiddel en wordt daarom niet vergoed door uw verzekering.

Welke ingrediënten zitten er in VAXS?

VAXS bevat 100% natuurlijke ingrediënten welke met grote zorg geselecteerd zijn op hun krachtige werking. VAXS bevat de volgende natuurlijke ingrediënten:

Aqua, Glycerin, Aloe Vera, Algae, Chamomilla, Sencha, Grape Seed Extract, Quercus, Hamamelis, calendula, Persea Gratissima, Oleyl Erucate, Carbomer, Thriethanolamine, methylchloroisothiazolinone, Allantoin, Metha Peperitha Oil.

Voordelen van VAXS

  • Een strakke vagina
  • Schaamlippen trekken meer naar binnen
  • Steviger worden van de vagina wand
  • Meer gevoel tijdens de sex
  • Betere controle over de bekkenbodemspier