Dé vagina-verjongingscréme

"Probeer het zelf en geniet van een strakkere vagina"

Een strakkere vagina

Een strakkere vagina

Veel vrouwen zijn ontevreden over hun schaamlippen. De binnenste schaamlippen zijn groter dan de buitenste of ze zijn niet strak genoeg meer. Een vaginaoperatie kan dit herstellen, maar deze zijn vaak duur, pijnlijk en niet zonder gevaren. Daarom is VAXS dé vaginaverjongingscrème die een oplossing biedt. VAXS zorgt ervoor dat je schaamlippen weer strakker en steviger worden zodat je vagina weer jong aanvoelt. Je schaamlippen zullen minder uitsteken en je zult meer zelfvertrouwen hebben tijdens de seks. Ook voor je partner zal de seks verbeteren met strakkere schaamlippen.

Vergrote schaamlippen

Als de binnenste schaamlippen groter zijn dan de buitenste wordt dit door veel vrouwen als storend of zelfs als lelijk ervaren. In sommige gevallen kan het zelfs vervelende ongemakken veroorzaken zoals:

 • Onzekerheid in intieme situaties
 • Ongemak bij zitten, sporten of fietsen
 • Minder controle over de bekkenbodemspier
 • Minder genot tijdens seks
 • Minder seksueel genot voor uw partner

Oorzaak

Het groter worden van de vagina en de schaamlippen kan diverse oorzaken hebben. De zwangerschap en het baren van één of meerdere kinderen speelt hierbij een grote rol.

Ook tijdens de overgang verandert de vagina van een vrouw. De overgang zorgt ervoor dat er minder vrouwelijke hormonen zoals oestrogenen aangemaakt worden. Een vermindering van de oestrogeen productie zorgt ervoor het de elasticiteit van het weefsel in de schaamstreek afneemt. Hierdoor passen de binnenste schaamlippen niet helemaal meer in de vagina.

100% natuurlijk met Calendula

<strong>Geniet meteen van een strakkere vagina zoals toen u 18 jaar oud was!</strong> <br />Bestel VAXS vandaag nog
<strong>Geniet meteen van een strakkere vagina zoals toen u 18 jaar oud was!</strong> <br />Bestel VAXS vandaag nog
<strong>Geniet meteen van een strakkere vagina zoals toen u 18 jaar oud was!</strong> <br />Bestel VAXS vandaag nog
<strong>Geniet meteen van een strakkere vagina zoals toen u 18 jaar oud was!</strong> <br />Bestel VAXS vandaag nog

Geniet meteen van een strakkere vagina zoals toen u 18 jaar oud was!
Bestel VAXS vandaag nog

Wat doet VAXS precies

VAXS is een crème die de schaamlippen verstevigd en strakker tegen de vagina aantrekt. VAXS wordt aangebracht in en om de opening van de vagina. De 100% natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat het behandelde weefsel steviger en stijver wordt waardoor het zich strakker tegen het lichaam aantrekt. Hierdoor zullen de lippen minder ver uit de vagina steken. Ook het weefsel van de bekkenboden tussen de vagina en anus versterkt. De bekkenbodemspier zal sterker zijn waardoor je hier meer controle over hebt.

De vagina zal strakker en jonger aanvoelen. Het gevoel van een strakkere vagina zal tijdens de seks door jou en je partner zeker niet onopgemerkt blijven!

Voor alle vrouwen!

Ben jij onzeker over je vagina of ondervind je ongemakken door vergrootte schaamlippen? Dan is VAXS dé oplossing voor jou! De crème breng je thuis zelf eenvoudig aan rond de vaginamond. Je hoeft dus niet naar een kliniek en niemand hoeft te weten met welk probleem je zit.

VAXS kan door elke vrouw gebruikt worden. Doordat VAXS uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat is het geschikt voor ieder huidtype.

Voordelen van VAXS

 • Een strakke vagina
 • Schaamlippen trekken meer naar binnen
 • Steviger worden van de vagina wand
 • Meer gevoel tijdens de seks
 • Betere controle over de bekkenbodemspier

“Geen dure operatie, geen pijnlijke onderneming en geen risico's”

"Ik zat heel lang na te denken over een operatie om alles strakker te maken maar vond het te duur en ik vind het ook een eng idee! Een vriendin van mij gaf het adres door van VAXS en ik was meteen verkocht. Geen dure operatie, geen pijnlijke onderneming en geen risico's. Bedankt VAXS!" Lotte uit Alphen a.d Rijn Disclaimer